Äta

På Solviken vid Torpön väljer du själv hur du vill ha det med maten. Antingen lagar vi mat åt dig eller så använder du något av våra tre gästkök för självhushållning.

Vill du att vi ska laga maten till gruppen så kan du lämna det till oss i trygg förvissning om att vi serverar mat som är lagad med kärlek från grunden på råvaror av hög kvalitet och i den mån det går, närproducerad. Vi har varmrökt lax från Sjöarps Rökeri, ostar och ostkaka från Brostorp samt viltkött från Nääs.

På vår meny finns ett urval av våra rätter. Har ni andra önskemål så fixar vi naturligtvis det. Vi serverar alltid vegetariska och veganska fullgoda alternativ. Vi lagar mat som du önskar baserat på gruppens preferenser eller budget. Vi ser helst att gruppen är minst 15 personer men är ni färre så får vi diskutera oss fram till en lösning som funkar.

Via knapparna till höger, ”Att äta på Solviken”, når du lite mer info om vår mat och vårt erbjudande, samt vår ”Meny” som innehåller förslag för din måltid.

Vi har också ett fullödigt restaurangkök som vi kan hyra ut till dig om du själv vill ordna maten till ett större sällskap eller kanske ordna en team-building via matlagning.

Frukost

Vi erbjuder våra gäster en frukostbuffé för bara 105 kr per person. Den serveras i frukostmatsalen, 30 meter från bryggkanten. Är det vackert väder kanske du tar med dig kaffekoppen ut och sitter och dinglar med benen över vattnet?
Det är en generös frukost med så långt det går svenska och/eller ekologiska grönsaker och frukter, olika sorters bröd och knäckebröd, fil/mjölk/yoghurt, ägg från Lindåsen, ekologiskt kaffe från Vista Kulle, Dilma te, juice mm.

Vid låg beläggning eller om du måste iväg tidigt förbereder vi din frukost i självhushållsköket.