Äta

På Solviken vid Torpön väljer du själv hur du vill ha det med maten. Antingen lagar vi mat åt dig eller så använder du något av våra tre gästkök för självhushållning.

Vill du att vi ska laga maten till gruppen så kan du lämna det till oss i trygg förvissning om att vi bara jobbar med svenska köttråvaror och försöker använda lokalproducerade varor i största praktiska utsträckning. Och förstås mycket ekologiskt!
Vi kan erbjuda allt från en härlig fika till festmenyer, allt vällagat från grunden med mycket omsorg. Vi har ett antal olika bufféer, festmenyer och lunch- och middagssrätter som vi ofta serverar men dessa är främst att se som exempel. Vi lagar den mat som du önskar baserat på gruppens preferenser eller budget.
Vi ser helst att gruppen är minst 15 personer men är ni färre så får vi diskutera oss fram till en lösning som funkar för oss båda. 

Vi har också ett fullödigt restaurangkök som vi kan hyra ut till dig om du själv vill ordna maten till ett större sällskap eller kanske ordna en teambuilding via matlagning.

Frukost

Vi erbjuder våra gäster en frukostbuffé för 75 kr per person. Den serveras i frukostmatsalen, 30 meter från bryggkanten. Är det vackert väder kanske du tar med dig kaffekoppen ut och sitter och dinglar med benen över vattnet?

Vid låg beläggning förbereder vi din frukost i självhushållsköket för 50 kr per person.

Middag direkt

Reser du ensam eller i ett litet sällskap och är hungrig just här och nu har vi hemlagade frysta måltider som vi kan hjälpa dig med. Ingen lyx men gott och rejält! Vi tar 90 kr för en sådan måltid inkl dryck och en frukt.