Boende

Boende på Solvikens vandrarhem

På Solviken erbjuder vi ett härligt, fräscht boende på vårt vandrarhem.

Här finns totalt 70 bäddar fördelat på 30 rum i två olika byggnader. De allra flesta rummen består av två enkelsängar med sköna resårmadrasser och med handfat på alla rum utan de som ligger vägg-i-vägg med en toalett.

Det är generöst med toaletter och duschar och på varje våningsplan finns ett gästkök för självhushåll. Vi har två-, tre och sexbäddsrum med möjlighet att ställa in extra bäddar i vissa rum om så önskas. Alla våra rum har sjöutsikt.

Hund eller katt

I det ena huset är det tillåtet att under en kortare vistelse ha med sig hund eller katt på sitt rum. Vi har fantastiska strövområden runt omkring oss där du kan rasta din hund. Vi tar en lite avgift för medföljande husdjur.

Frukost

En god frukostbuffé serveras i vår matsal och har du bara lite tur med vädret kan du äta den utomhus med vattnet inpå husknuten. Säj till om frukost när du bokar. Vi reserverar oss för att om har vi ett litet antal gäster på vandrarhemmet kan vi komma att erbjuda ett annat frukostalternativ än buffé. Kommer du på kvällen och är hungrig kan vi oftast hjälpa dig med en enkel måltid.

Aktiviteter

Solviken vid Torpön har en generös gräsmatta med grillplats och givetvis kan du ta ett svalkande dopp i Sommen på vår naturbadplats precis utanför vandrarhemmet. I närheten finns det dessutom en badplats med bryggor. Du hittar fler förslag på avkoppling och förströelser under menyn ”Uppleva” .

Vi har samlat vårt erbjudande i en pdf-folder som du gärna får ladda ner.