Välkommen till

Välkommen till Solvikens Vandrarhem & Konferens

Vi på Solviken har som ambition att du alltid ska känna dig riktigt välkommen när du kommer till oss. Vi har en anläggning som ligger så naturskönt det är möjligt på en udde i sjön Sommen. Åt ena håller ser man Linna å som flyter ut i Sommen med Torpa Kyrka i bakgrunden och vänder man sig om ser man Torpafjärden i all sin skönhet med Torpön stolt i bakgrunden.

Hos oss bor du enkelt men trivsamt och prisvärt. Om du vill komma hit som vandrarhemsgäst kan vi serva dig med en enkel måltid och frukost om du säjer till i förväg eller också sköter du maten på egen hand i något av våra två gästkök.

Är ni en grupp som vill mötas hos oss så kan vi erbjuda er alltfrån helpension till festmåltider. Vi jobbar intimt tillsammans med Torpöns Färjeläge och har en gemensam bokningsmeny med dem.

För er som vill konferera hos oss finns det goda möjligheter till en givande vistelse. Vår miljö inspirerar tanken och vi har tre olika lokaler som vi kan erbjuda som mötesplatser med alltfrån grupprum till upp till 80 deltagare. Hos oss blir det en mycket prisvärd konferens som du har råd att återkomma till.

På Solviken kan du njuta av lugnet eller göra massor av saker. Vår vackra bygd erbjuder hela spektrat från rogivande vandringar till äventyr och fart.

Jag bifogar broschyrerna.

Solvikens vandrarhem & konferens gick den 5 dec 2012 över i ny regi. De förra värdarna Gabriele och Jan Otto tackar alla gäster för härliga år och önskar Torpöns Färjeläge lycka till i utvecklingen av Solviken

Aktuellt

Nu går vi in i den vackraste tiden på Solviken, varmt välkommen till oss och härliga Ydre

Besök även

 

 

Kontakt

Solviken vid Sommen AB
Solviken
573 94 Tranås
Sweden
+46-(0)72-539 7070
solviken@solviken.nu

Organisationsnummer: 556201-0644
Hitta hit

Öppet året runt - boende och mer

Open whole year - accomodation and more

Ganzjährig geöffnet - übernachtung und mehr