Äta

På Solviken vid Torpön väljer du själv hur du vill ha det med maten. Vår anläggning består av två hus där det i varje hus finns ett enkelt kök för självhushållning. Vi har också ett fullödigt restaurangkök som vi kan hyra ut till dig om du själv vill ordna maten till ett större sällskap eller kanske ordna en teambuilding via matlagning.

Vill du att vi ska laga maten till gruppen så kan du lämna det till oss i trygg förvissning. Vi jobbar tillsammans med Torpöns Färjeläge och har en gemensam bokningsmeny med dem från vilken vi kan erbjuda allt från fika till trerättersmiddagar och bufféer. Bokningsmenyn är anpassad för grupper om minst 15 personer men är ni färre så får vi diskutera oss fram till en lösning som funkar för oss båda.

Frukost

Vi erbjuder våra gäster en frukostbuffé för 70 kr per person. Den serveras i frukostmatsalen, 30 meter från bryggkanten. Är det vackert väder kanske du tar med dig kaffekoppen ut och sitter och dinglar med benen över vattnet?

Vid låg beläggning förbereder vi din frukost i självhushållsköket för 50 kr per person.

Middag direkt

Reser du ensam eller i ett litet sällskap och är hungrig just här och nu har vi hemlagade frysta måltider som vi kan hjälpa dig med. Ingen lyx men gott och rejält! Vi tar 60 kr för en sådan måltid inkl dryck och en frukt.